Ara

2022 LGS Okul birincimiz ''Sancaktepe Teknoloji Anadolu İmam Hatip Lisesi' öğrencisi Ahmet Mahmut GÜNGÖR 7 ve 8. Sınıf Öğrencilerimizle buluşarak tecrübelerini paylaştı.

Ara

İlçemiz öğretmenlerinden Eğitimci Yazar Cumali SEVER okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve velilerimizile buluştu.

Kahramanlık Hikayeleriyla İstiklal Marşı, Yunus Emre'm ve Fuat SEZGİN gibi kitapların yazarı olan Cumali SEVER, öğrenci ve velililerimizin tamamının okuduğu Yunus Emre'm kitabının söyleşisini gerçekleştirmiştir. Kendisine ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Her yıl dönemlik gerçekleştirdiğimiz Okul- Yazar buluşmalarında bu seferki konuğumuz Topkapı sarayının anlatıldığı 'Saraydaki Sır' kitabının yazar Gülcan ÇETİNDAĞ CAN oldu.

Öğrencilerimizin merakla okuduğu ve su gibi bitirdikleri kitabın yazarına sordukları sorular ise görülmeye değerdi.

Gülcan Hocamıza teşekkür ederiz.

Okul Tanıtım Filmimiz Yayında

Kas

Mezun öğrencilerimizin ders durumları hakkında öğretmenlerimizle ve hafızlık hocalarımızla istişare toplantısı yaptık.

Ekm

Sultanbeyli belediye başkanı Hüseyin KESKİN'i makamında ziyaret ettik.

Ekm

15 TEMMUZ Destanını hafızlarımıza sade ve güzel bir anlatımla tekrar hissettirdi.

Ağu

İlçemizde Yapılan Kur'anı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında ''Birincilik'' Okulumuzun Oldu

Ağu

Okulumuzun Öğrencileri İlçe Spor Müdürlüğünde Yüzme Kursuna Başladı

Haz

2021-2022 eğitim ve öğretim yılında 5. sınıfta okuyacak öğrencilerimizin seçme sınavını yoğun bir katılımla gerçekleştirdik.

Haz

Pendik Kurtköy'de Bulunan Hatice Ana Camii'nde, 30 Hafız 1 Cüz 1 Hatim programımızı gerçekleştirdik.

Mrt

Bingöl'den Tatvan'a gitmekte olan askeri helikopterin Bitlis'te elim bir kazaya uğrayarak düşmesi sonucu 11 vatan evladımız şehit oldu. Kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Kederli ailelerinin ve aziz milletimizin başı sağolsun.