Etiket Sonuçları: yazar

Nis

Okul-Yazar buluşmaları kapsamında Öğretmen yazarlardan Berkan KAYA'yı okulumuzda misafir ettik.

Kas

Mikail OKUMUŞ hocamız ile Öğrenci Yazar Buluşmaları'na bir yenisini daha ekledik.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Etkinliklerimize Öğrenci - Yazar Buluşmalarıyla Başladık.

Ara

İlçemiz öğretmenlerinden Eğitimci Yazar Cumali SEVER okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve velilerimizile buluştu.

Kahramanlık Hikayeleriyla İstiklal Marşı, Yunus Emre'm ve Fuat SEZGİN gibi kitapların yazarı olan Cumali SEVER, öğrenci ve velililerimizin tamamının okuduğu Yunus Emre'm kitabının söyleşisini gerçekleştirmiştir. Kendisine ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Her yıl dönemlik gerçekleştirdiğimiz Okul- Yazar buluşmalarında bu seferki konuğumuz Topkapı sarayının anlatıldığı 'Saraydaki Sır' kitabının yazar Gülcan ÇETİNDAĞ CAN oldu.

Öğrencilerimizin merakla okuduğu ve su gibi bitirdikleri kitabın yazarına sordukları sorular ise görülmeye değerdi.

Gülcan Hocamıza teşekkür ederiz.

Ekm

15 TEMMUZ Destanını hafızlarımıza sade ve güzel bir anlatımla tekrar hissettirdi.