5. Sınıf Kabul Sınav Başvuruları Başladı

ÖRGÜN EĞİTİMLE BİRLİKTE HAFIZLIK PROJESİ BAŞVURULARI BAŞLADI

Çocuğunuz hem hafızlık yapsın hem de örgün eğitimine devam etsin istiyorsanız bu proje tam size göre!

Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün, Pendik İlçe Müftülüğü ile yapmış olduğu "Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi" protokolü çerçevesinde ilkokul 4. sınıfı bitiren öğrencilerimizin örgün eğitim dışına çıkmadan, yaş düzeylerine ve dönemlerinin ihtiyaçlarına uygun, okulla barışık bir şekilde hafızlık yapmalarını sağlamak amacıyla;

Öğrencilerimiz Hulusi Özkul İmam Hatip Ortaokulunda LGS odaklı akademik ve koro sistemli hafızlık eğitimi göreceklerdir.

Sınırlı kontenjanın bulunduğu okulumuza öğrenciler sınav ile seçilecektir. Sınav soruları 4. sınıf programında yer alan Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Sosyal Bilgiler, İngilizce ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinin konularından oluşacaktır.

5. Sınıf Kabul Sınav Kılavuzu: meb_iys_dosyalar/34/16/767927/dosyalar/2024_03/14115152_sinavkilavuzu.pdf

Sınav Tarihi: 26 Mayıs Pazar Saat            : 10:00 Sınav Yeri   : Hulusi Özkul İmam Hatip Ortaokulu (Kurtköy Ersoy Hastanesi Karşısı)

️Son Başvuru Tarihi: 25 Mayıs 2024
Başvuru Linki: https://forms.gle/baYg2ejQpMCdtc276